Ingezonden persbericht


Persbericht

Veritate Company sluit overeenkomst met Endemol Nederland

Amsterdam, donderdag 23 december 2004: Endemol Nederland heeft ten behoeve van www.TVGAME.NL, de online gameportal van Endemol, haar e-mail marketing activiteiten ondergebracht bij Veritate Company. Endemol en Veritate hebben hiertoe een overeenkomst getekend. Binnen de samenwerking maakt Endemol zelfstandig gebruik van VeritateMail, de e-mail marketing software van Veritate. Daarnaast adviseert Veritate Endemol op het vlak van strategie en concept.

www.tvgame.nl is de 'portal' van populaire TV-games als 'Een tegen 100', 'Get the picture', en '10 voor Taal'. Deze portal is ontwikkeld door Endemol Nederland en vloeit voort uit Endemol's strategie om naast televisie ook 'formats' voor telefoon- en computerplatforms te ontwikkelen.

Belangrijkste motiveringen voor de keuze van Veritate Company zijn dat het strategie, concept, techniek en exploitatie bundelt in een totaal propositie en daarmee voor haar opdrachtgevers aantoonbare successen heeft geboekt. Veritate biedt Endemol de mogelijkheid om met VeritateMail zelfstandig uitvoer gaan geven aan haar e-mail marketing activiteiten zonder de noodzaak om direct te investeren in mensen, computers en dure internetverbindingen. Deze flexibele aanpak biedt Endemol de mogelijkheid om e-mail marketing stap voor stap en op basis van bewezen toegevoegde waarde steeds meer te integreren in de marketingmix.

Over Endemol Nederland
------------------------
Endemol Nederland BV is de belangrijkste ontwikkelaar en producent van creatieve en marktgestuurde entertainment in Nederland, gericht op content voor televisie en interactieve netwerken. Sinds de zomer van 2000 maakt Endemol deel uit van het Spaanse concern Telefónica: de grootste leverancier van telecom- en internetdiensten in de Spaans-en Portugeestalige wereld.

Over Veritate Company
Veritate Company is het gespecialiseerde bureau voor e-marketing software -en advies. Veritate Company levert uiteenlopende diensten zoals strategisch advies, conceptontwikkeling, direct e-mail campagnes, database analyse, e-marketing content en opt-in e-mail list services. Voor de uitvoering van de e-marketing campagnes maakt Veritate gebruik van VeritateMail, de software oplossing voor e-marketing en SMS campagnes. VeritateMail wordt daarnaast door een groot aantal gerenommeerde uitgevers, mediabureaus en direct marketing organisaties zelfstandig ingezet voor het realiseren van de opgestelde e-marketing doelstellingen. Check www.veritate.com voor meer informatie over Veritate Company.

Einde persbericht.|

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht