Politie Zeeland


Z-11505-2004 Verkeerscontrole Terneuzen

Tussen 07.30 en 08.30 uur is een verkeerscontrole gehouden op de Wielingenlaan in Terneuzen.
Er werden 17 bekeuringen uitgeschreven voor het niet voeren van verlichting, 2 voor het negeren van een rood stoplicht, 1 voor het niet dragen van een helm en 1 voor het negeren van een geslotenverklaring. Tijdens de controle werd ook nog een bromfiets uit het verkeer genomen die niet voorzien was van een verzekeringsplaatje. Deze bromfiets gaat onderzocht worden op het vermogen.


W-11506-2004 Bromfiets uit verkeer genomen

Op de Ritthemsestraat in Ritthem is vanmorgen omstreeks 07.55 uur is een bromfiets uit het verkeer gehaald voor een technisch onderzoek.
De bestuurder, een 17-jarige Arnemuidenaar, kreeg in ieder geval drie bekeuringen. Een omdat hij geen verzekeringsplaat had, een omdat hij geen achterlicht had en een omdat hij gebruik maakte van de rijbaan ipv het fietspad.


O-11507-2004 Diefstal uit auto, Tholen


In een geparkeerd staande auto, op de Machteld van Gelrestraat in Tholen, is tussen dinsdag 16.00 uur en vanmorgen 09.00 uur ingebroken.


Uit de auto zijn parkeerkaarten weggenomen.


W-11508-2004 Aanrijding Middelburg


Een 33-jarige Middelburgse automobiliste reed vanmorgen over de Nieuwlandseweg.


Toen zij op het kruispunt met de Kanaalweg kwam "vloog" er ineens een auto voor haar voertuig. Zij trachtte het voertuig te ontwijken en door deze manoeuvre reed zij tegen en boom aan. Zij klaagde over pijn in haar nek en rug waarop de ambulance ter plaatse kwam. Na onderzoek bleek dat de vrouw niet vervoerd hoefde te worden naar het ziekenhuis. De auto van de vrouw is weggesleept door een takelbedrijf.





Politie Zeeland