Gemeente Voorschoten

Persberichten - Nieuwe gemeentesecretaris
Uitgebracht op: donderdag 23 december 2004

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten heeft per 1 februari 2005 de heer drs. A.W. (Ton) Spitsbaard benoemd als nieuwe gemeentesecretaris. De heer Spitsbaard volgt met ingang van die datum de interim secretaris drs. J.E. Diepeveen op, die deze functie vanaf september 2003 vervulde.

Sinds januari 2001 is de heer Spitsbaard manager van het Uitvoerend Bedrijf binnen de gemeente Voorschoten. In die functie heeft hij de semi-verzelfstandiging van het Uitvoerend Bedrijf doorgevoerd en een intern organisatieverbeteringstraject gerealiseerd. Ook is onder zijn leiding het Uitvoerend Bedrijf van Voorschoten de afgelopen jaren uitstekend naar voren gekomen in onafhankelijke kwaliteits- en efficiency-onderzoeken.

De heer Spitsbaard heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft diverse managementfuncties bekleed bij gemeenten en logistieke bedrijven, waarbij hij verantwoordelijk was voor organisatieveranderingsprocessen. De heer Spitsbaard is 37 jaar, gehuwd en heeft twee dochters.


- einde bericht -