Politie Zeeland


O-11532-2004 Onder invloed Zierikzee

Op de Laan van St Hilaire in Zierikzee is vannacht rond 04.02 uur een 23-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van drie uur en een bekeuring.


O-11533-2004 Rijden tijdens ontzegging

Op de Cort van der Lindenstraat in Goes is vannacht rond 04.45 uur een 22-jarige man uit de gemeente Borsele bekeurd die in een auto reed terwijl hij een ontzegging van de rijbevoegdheid had.

W-11534-2004 Inbraak in Serooskerke (w)
In een pand aan de Oostkapelseweg in Serooskerke is vannacht ingebroken.
De inbraak werd omstreeks 03.19 uur ontdekt. De dader(s) is/zijn het pand binnengekomen door de toegang te verbreken. Er is een onbekend geldbedrag weggenomen.

O-11535-2004 Onder invloed
Omstreeks 23.00 uur is door de politie een 46-jarige man uit Heinkenszand verhoord die, mogelijk onder invloed van alcohol, met zijn auto schade zou hebben veroorzaakt aan een gebouw in de Dorpsstraat in Heinkenszand.
Na dit verhoor is het rijbewijs van de man ingevorderd omdat het ongeldig verklaard zou zijn. De man werd, na het verhoor, afgezet bij zijn woning. Enige tijd later zagen agenten de man, die dus nog onder invloed was, toch weer in zijn auto stappen en wegrijden. Hierop werd de man aangehouden als verdachte van rijden onder invloed en rijden zonder geldig rijbewijs. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Z-11536-2004 Vernieling auto Terneuzen
Aan de Blokken in Terneuzen is gisteren rond 11.45 uur een bedrijfsauto beschadigd door een 19-jarige Terneuzenaar.
Doordat er, volgens eigen zeggen, te weinig ruimte was om te passeren gaf de 19-jarige een duw tegen een buitenspiegel van een bedrijfsbusje. Hierdoor brak een stuk van de spiegel af. De eigenaar van het busje wilde verhaal halen bij de man, deze reed echter door. Later wilde de 26-jarige Terneuzense vriendin van de man de zaak recht zetten in het bedrijf aan de Blokken. Dit liep echter uit de hand en een 55-jarige medewerker van het bedrijf heeft aangifte gedaan van mishandeling, gepleegd door de vrouw. Hij raakte namelijk gewond aan zijn neus, doordat de vrouw hem een klap gaf met haar sleutelbos. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

O-11537-2004 Poging inbraak in auto Zierikzee
In een geparkeerd staande auto is tussen gisteren 16.00 uur en vanmorgen 09.00 uur geprobeerd in te breken.
De auto stond op de Mastgatstraat in Zierikzee en toen de eigenaar vanmorgen bij zijn voertuig kwam bemerkte hij dat er met de sloten gerommeld was. Uit de auto is niets weggenomen. Een schadebedrag is nog onbekend.