Politie Zeeland


W-11552-2004 Diverse aanhoudingen Walcheren

Op Walcheren zijn vannacht, tussen 01.00 en 05.30 uur, vier mannen aangehouden vanwege wildplassen. (Op het Bellamypark in Vlissingen en rondom de Markt in Middelburg.)
Ook werd een man aangehouden vanwege openbare dronkenschap en een man en een vrouw voor het niet voldoen aan bevel om zich te verwijderen van de Markt in Middelburg.
Na een vechtpartij in een cafe op de Markt in Middelburg werden diverse mensen het cafe uitgeet, met hulp van de politie, een man wilde toch weer terug het cafe in en is daarom aangehouden. Alle aangehouden personen zijn met een bekeuring weer naar huis gestuurd.


Z-11553-2004 Auto gestolen Ijzendijke

Op de Markt in Ijzendijke is gisteravond tussen 20.45 en 20.49 uur een personenauto gestolen.
De eigenaar wilde een boodschap doen en liet zijn auto heel even staan met de sleutel in het contact. Toen hij terugkwam bij zijn auto was deze weg. De auto betreft een blauwe Citroen Xantia voorzien van het kenteken LB-FV-84.

O-11554-2004 Inbraak woning Serooskerke (s)
Tussen 17.45 en 23.00 uur gisteravond is ingebroken in een woning aan de Frederikstraat in Serooskerke (s).
Er werd fotoapparatuur weggenomen, evenals sieraden. Een schadebedrag is nog niet bekend. De dader(s) is/zijn de woning binnengekomen door de toegang te verbreken.
Ook een woning in Kamperland, aan de Nieuwstraat, werd door inbrekers bezocht. Hier bleef het echter bij een poging. De dieven kwamen niet verder dan de achterdeur. Hier werd dus niets weggenomen.
In Colijnsplaat, op de Colijnsplaatseweg, werd tussen 15.30 en 23.10 uur gisteravond ingebroken in een woning. De gehele woning werd doorzocht, hier werd echter ook niets weggenomen.
In een woning aan de Breeweg, in Yerseke, werd ook ingebroken. Dit werd omstreeks 01.09 uur door de bewoners ontdekt. Door de toegang te verbreken is/zijn de dader(s) de woning binnengetreden. Uit de woning werd o.a. een gsm en een geldbedrag van enkele tientallen euro's weggenomen.
In een pand aan de Sloestraat in Lewedorp werd rond 03.57 uur vannacht eveneens een poging gedaan in te breken. Hier werd alleen een slot beschadigd. De daders zijn het pand niet binnen geweest.
Tot slot werd er nog een poging inbraak gemeld vanmorgen omstreeks 06.10 uur in een woning aan de Violenstraat in Goes. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek dat er een klein gaatje in de ruit van de voordeur zat. Mogelijk betreft dit geen poging inbraak, maar "baldadigheid".


Z-11555-2004 Onder invloed Terneuzen

Een 41-jarige Gentenaar is gisteravond rond 23.56 uur in Terneuzen betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed over de Scheldeboulevard en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij bijna twee maal zoveel had gedronken als is toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van drie uur en een bekeuring.





Politie Zeeland