Politie Zeeland


W-11556-2004 Inbraken Walcheren

In Vlissingen, in een woning aan de Lammensstraat, is tussen gisteren 15.30 en vannacht 02.30 uur ingebroken.
De toegang werd op grove wijze verbroken en uit de woning werd een onbekend geldbedrag weggenomen.
In een meubelzaak in Vlissingen werd, tussen gistermiddag 16.00 en vannacht 04.00 uur, een fauteuil weggenomen ter waarde van enkele honderden euro's. Het is onbekend hoe de daders het pand zijn binnengekomen.


O-11557-2004 Onder invloed Ellemeet

Op de Kuijerdamseweg in Ellemeet werd vannacht rond 01.44 uur een 24-jarige automobilist uit Oost Souburg betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring.


Z-11558-2004 Beroofd van handtas

In Terneuzen, in de De Jongestraat, is vannacht rond 01.55 uur een 57-jarige vrouw beroofd van haar handtas.
De vrouw liep over genoemde straat toen zij voelde dat er iemand aan haar tas begon te trekken. Door de kracht brak het handvat en kon de persoon er met haar tas vandoor. Het signalement van de dader: Het betreft een man met een blanke huidskleur van ongeveer 20-25 jaar oud. Hij was ongeveer 1.65 meter en had donker kort haar. Hij was in donkere kleding gekleed. In de tas zaten autopapieren en geld.


Z-11559-2004 Onder invloed Clinge

In de Jac. Jordaensstraat in Clinge is vannacht omstreeks 04.27 uur een 30-jarige automobilist uit de gemeente Hulst betrapt op het rijden onder invloed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna drie keer zoveel had gedronken als toegestaan. De man kon, om deze reden, meteen zijn rijbewijs inleveren. Ook heeft de man, in zijn kwaadheid, nog een brievenbus vernield in de Jac. Jordaensstraat.


W-11560-2004 Caferuzie Vlissingen

In een cafe op het Bellamypark in Vlissingen zijn vannacht vier aanhoudingen verricht na een vechtpartij.
Agenten zagen bij het cafe de stoelen door de lucht vliegen en spoedden zich ter plaatse. Meteen werden vier personen aangehouden die aan het vechten waren. Later die nacht werden alle verdachten weer huiswaarts gestuurd met een proces-verbaal op zak. De verdachten kwamen allen uit Vlissingen en varieerden in leeftijd tussen 22 en 42 jaar.