Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving zaterdag 25 december

Hoorn 25-12-2004 - 16.00 uur

Gewapende overval

Ursem, vrijdag 24 december 2004.

Vrijdagavond even na 19.00 uur is een bakkerij aan de Noorddijkerweg in Ursem overvallen. Twee gewapende mannen met bivakmutsen kwamen de bakkerij in en bedreigden de aanwezige man en vrouw hiermee. De overvallers hebben een kluis leeggehaald en zijn er vandoor gegaan in een auto. De politie is op zoek naar getuigen van de overval. Gebeld kan worden met 0900-8844 (lokaal tarief)

Hennepkwekerij opgedoekt

Hoorn, zaterdag 25 december 2004.

Zaterdagmiddag is er een hennepkwekerij ontdekt in een woning op de Reiger in Hoorn. De kwekerij is meteen ontmanteld en de planten zijn vernietigd. De politie van Noord-Holland Noord ging naar de woning omdat er klachten van buurtbewoners waren gekomen over wateroverlast in het betreffende pand. Vervolgens bleek dat er een hennepkwekerij in de woning aanwezig was. Er waren ongeveer 250 planten in de kwekerij. Er waren geen bewoners aanwezig.

Fietster gewond

Hoorn, vrijdag 24 december 2004.

Vrijdagmiddag omstreeks 17.30 uur is een 13-jarige fietster uit Hoorn gewond geraakt na een botsing met een 59-jarige automobilist uit Noorder-Koggenland op de Grevelingenweg in Hoorn. De automobilist reed over de Grevelingenweg vanuit de richting Gerrit Achterberghof. Op de kruising met de Maasweg gaf hij geen voorrang aan de van links komende fietster. Het meisje is met nekklachten naar het Westfries Gasthuis in Hoorn overgebracht.