Politie Zeeland


O-11612-2004 Diefstal uit woning Kapelle

In een woning in de Goudreinettestraat in Kapelle is ingebroken op tweede kerstdag.
De inbraak werd omstreeks 23.25 uur ontdekt. De dader(s) is/zijn de woning binnengekomen door de toegang te verbreken. Uit de woning zijn onder andere sieraden weggenomen. Een schadebedrag is nog onbekend. De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld in de woning.


O-11613-2004 Man met mes gestoken Zierikzee

In de Caustraat in Zierikzee is vanmorgen, omstreeks 09.49 uur, een 20-jarige Zierikzeeenaar gewond geraakt tijdens een vechtpartij met een 15-jarige plaatsgenoot.
De 15-jarige trok, tijdens de worsteling, op een gegeven moment een mes, om zichzelf te beschermen greep de 20-jarige het lemmet van het mes vast, waardoor hij gewond raakte aan zijn vingers en hand. De 15-jarige jongen uit Zierikzee is later aangehouden in de Keetenstraat in zijn woonplaats. Hij wordt op dit moment nog steeds verhoord. De aanleiding van de vechtpartij betreft een uit de hand gelopen ruzie.


Z-11614-2004 Vernieling autospiegel

Van een geparkeerd auto in de Antoniusdreef in Sint Jansteen is een buitenspiegel van de auto afgetrapt/gebroken.
Een schadebedrag is niet bekend.


W-11615-2004 Bromfietsheler aangehouden

Een 23-jarige man uit Delft is vanmorgen rond 11.55 uur aangehouden op verdenking van heling van een bromfiets.
Oplettende agenten zagen de man op een bromfiets rijden. Bij de agenten was bekend dat de man even tevoren nog niet in het bezit was van een bromfiets. De man kon geen verklaring geven hoe hij in het bezit was gekomen van de brommer en dus werd hij aangehouden. Op het bureau bleek dat de brommer ongeveer een maand geleden als gestolen was opgegeven. De man verklaarde dat hij de brommer van een hem onbekende persoon had geleend.


O-11616-2004 Diefstal uit woning Wilhelminadorp

Tussen gisteren 15.00 uur en vanmorgen 11.45 uur is gepoogd in te breken in een woning aan de I.G.J. van den Boschstraat in Wilhelminadorp.
Het misdrijf is niet voltooid, het gelukte de daders niet om de deur open te breken. Er zijn derhalve geen goederen weggenomen uit de woning.

W-11617-2004 Eenzijdig ongeval met letsel
Vermoedelijk door gladheid, is vanmiddag omstreeks 12.41 uur, een 68-jarige Vlissingse fietsster ten val gekomen.
Zij reed over de Kasteelstraat in haar woonplaats en kwam daar, tengevolge van gladheid, ten val. Zij viel met haar heup op de stoeprand en brak haar heup. Zij is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.





Politie Zeeland