Gemeente Voerendaal


Voerendaal Actueel - Nieuws

3/1/2005 - Vrijwilligersprijs 2004 uitgereikt.

Het Koningin Wilhelmina Fonds dit jaar winnaar van de Vrijwilligersprijs.

Dit jaar is alweer voor de zevende keer de Vrijwilligersprijs uitgekeerd. De heer P.J. de Wit, voorzitter van de Stichting Vrijwilligersprijs Voerendaal en de heer H. Bressers, wethouder gemeente Voerendaal, hebben op 28 december jongstleden de vrijwilligersprijs uitgereikt.

De uitreiking heeft plaatsgevonden op de Rabobank Centraal Plateau Limburg aan de Spekhouwerstraat 2 te Voerendaal. Het bedrag ad 681 komt ten goede aan de vrijwilligers van het Koningin Wilhelmina Fonds. Zij collecteren in de gemeente Voerendaal. Mevrouw Lies Heuvelmans heeft namens de collectanten de prijs in ontvangst genomen. De ruim vijftig vrijwilligers van het Koningin Wilhelmina Fonds worden op deze manier eens in het zonnetje gezet. De vrijwilligers waren zeer in de nopjes met de prijs.

De Stichting Vrijwilligersprijs is een initiatief dat in 1998 door Rabobank Voerendaal genomen is. Het in stand houden van vrijwilligerswerk is essentieel voor het leefklimaat in een gemeenschap. De Rabobank Centraal Plateau Limburg wil met de jaarlijkse vrijwilligersprijs de band met de gemeenschap verder verstevigen.

Ook volgend jaar wordt de Vrijwilligersprijs uitgereikt. Indien u de vrijwilliger voor het jaar 2005 wilt voordragen, dan kan dat middels een speciaal formulier. Dit kunt u afhalen bij het kantoor van de Rabobank aan de Spekhouwerstraat 2 te Voerendaal.

vrijwilligersprijs 2004