Ingezonden persbericht


Inventive Systems benoemt Abdon De Kousemaeker tot Sales Manager

Managementteam ook uitgebreid met Manager Operations André Kooijman

Rijswijk, 3 januari 2005 - Inventive Systems, leverancier van geïntegreerde bedrijfssoftware voor onder andere ERP en CRM, heeft Abdon De Kousemaeker benoemd tot Sales Manager. In deze functie is hij vanaf 1 januari 2005 verantwoordelijk voor alle marketing- en verkoopactiviteiten van Inventive. De Kousemaeker heeft ruim 25 jaar ervaring in de software-industrie, waaronder 15 jaar als directeur van Microsoft Business Solutions-partner MORROW, een bedrijf dat hij ook oprichtte. Daarvóór bekleedde hij diverse managementfuncties in binnen- en buitenland.

André Kooijman zal als Manager Operations eveneens het managementteam komen versterken. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor de projectorganisatie, consultancy- en ondersteuningsactiviteiten en de softwareontwikkeling binnen Inventive. Kooijman werkt al enkele jaren bij Inventive Systems in een vergelijkbare functie. Voordat hij bij Inventive in dienst kwam, had Kooijman leidinggevende functies bij diverse project- en handelsgerichte bedrijven.

De Kousemaeker en Kooijman rapporteren beiden rechtstreeks aan Arno Mulder, algemeen directeur en oprichter van Inventive Systems.

###

Over Inventive Systems b.v.
Inventive Systems, gevestigd in Rijswijk, levert geïntegreerde bedrijfssoftware aan het midden- en kleinbedrijf (MKB). De oplossingen van Inventive zijn gebaseerd op 20 jaar ervaring en ruim 3.500 implementaties in Nederland. MKB-bedrijven profiteren met deze oplossingen van geautomatiseerde bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, verkoop, inkoop, logistiek, project- en urenadministratie, relatie- en agendabeheer en productiebeheer. De flexibele standaardsoftware van Inventive bestaat uit: iProfit single user voor starters en zelfstandigen, iProfit Server voor MKB-ers in een multi-user-omgeving, en iPower als krachtige ERP-oplossing. Inventive verkoopt zijn oplossingen via e-commerce en partners (iProfit) of direct op projectbasis. Alle applicaties functioneren zowel onder Windows als Mac OS. Bedrijven uit een groot aantal branches, waaronder de reclamewereld, marketingorganisaties, machinefabrieken, handelshuizen en accountants, gebruiken Inventive-producten.

Ingezonden persbericht