Nederlandse Spoorwegen Utrecht, 30 december 2004

NS is een snertbedrijf.
.want NS deelt gratis erwtensoep uit aan haar reizigers op 3 januari

NS wil samen met haar klanten het nieuwe jaar goed en warm beginnen en deelt daarom op maandagmiddag 3 januari gratis koppen snert uit aan treinreizigers op

15 grote stations.

Om de winterse kou het hoofd te bieden en om treinreizigers tegelijkertijd een goed nieuwjaar toe te wensen, biedt NS haar klanten op maandagmiddag 3 januari een gratis kop erwtensoep aan. Deze actie vindt plaats op de volgende stations: Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag Centraal, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal, Zwolle, Alkmaar en Gouda. De snert wordt uitgedeeld tussen 13.00 en 17.00 uur vanuit een centrale plek in, of net buiten de stationshal.

De actie 'NS is een snertbedrijf.' sluit aan bij de campagne die NS dit najaar voerde om reizigers ook tijdens de herfst prettig te laten reizen. Enerzijds met verschillende technische maatregelen, maar ook met aanbiedingen en ludieke activiteiten voor de reizigers. Zo waren er afgelopen herfst op grote stations NS-paraplu's te verkrijgen en heeft NS onder meer schoenpoetsers en kappers ingezet. Daarnaast waren er spotjes op tv waarin NS, met een knipoog, aandacht besteedde aan de herfstmaatregelen.

NS investeert sinds vorig jaar E 17 miljoen extra in technische maatregelen (o.a. ABS, gladheidwaarschuwingen, zandstrooiers). Zowel tijdens de herfst van 2003, als 2004 waren de positieve effecten hiervan duidelijk merkbaar voor treinreizigers.


* * * * *

|Noot aan| |