Gemeente De Marne


> Jeugd goed vertegenwoordigd op nieuwjaarsreceptie
---

Jeugd goed vertegenwoordigd op nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente afgelopen dinsdagavond 4 januari 2005 is druk bezocht. Ook jongeren toonde interesse in de bijeenkomst van de gemeente.

De jongeren lieten de oproep van de gemeente niet links liggen en bezochten een bezoek aan het gemeentehuis en maakten kennis met de burgemeester, wethouders, raadsleden en ambtenaren. De jeugd luisterde aandachtig naar de nieuwjaarstoespraak van de burgemeester waarin ook de jeugd even ter sprake kwam. Voornamelijk het probleem van de hangjongeren wil de gemeente goed aan gaan pakken. Verder is de burgemeester blij dat jongeren toch willen praten met de gemeente en dat er zo ideeën worden uitgewisseld.

optreden Genezijde

Na de toespraak kon de jeugd zich helemaal goed vermaken toen de rapgroep "Genezijde" een optreden verzorgde in het gemeentehuis. Genezijde is een rapgroep uit Groningen. In Nederlandstalige rap en met verschillende beats lieten de rappers het jaar nog even voorbij komen. Het gemeentehuis veranderde zowaar even in een kleine concertzaal.

---