Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


05 januari 2005


Onderwerp: gewelddadige dood Apeldoorner


De politie Apeldoorn onderzoekt de gewelddadige dood van een man, wiens levenloze lichaam dinsdagavond laat in een voormalige supermarkt aan de Nieuwstraat in Apeldoorn werd aangetroffen. In verband met mogelijke betrokkenheid bij dit misdrijf zijn drie mannen en een vrouw aangehouden.


De politie kreeg rond 22.25 uur een melding dat in de voormalige supermarkt aan de Hoofdstraat mogelijk een dode man zou liggen. Agenten gingen naar de opgegeven locatie en troffen na enig zoeken in het pand het levenloze lichaam van een man aan. Direct was duidelijk dat het slachtoffer door geweld om het leven was gekomen.


De technische recherche is direct met een sporenonderzoek gestart en in de directe nabijheid van het pand zijn drie mannen en een vrouw aangehouden, dit in verband met mogelijke betrokkenheid bij dit misdrijf.


Van het slachtoffer en de aangehouden mensen is bekend, dat zij in het circuit van de Apeldoornse dak- en thuislozen verkeren. De identiteit kan nog niet bekend worden gemaakt aangezien de familie nog niet geïnformeerd is.


Sectie zal duidelijkheid over de doodsoorzaak moeten geven en de politie Apeldoorn heeft een vijftiental politiemensen op het onderzoek gezet.


Einde bericht


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --