Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Heemstede, 5 januari 2005

Elior Nederland verhuist naar Lijnden
Landelijke cateraar in nieuw onderkomen

Elior Nederland - moedermaatschappij van Holland Catering Specialisten (HCS), Le Grand Bernard, Modus food & mood en Restoplan - verhuist per 24 januari 2005 naar Lijnden. De landelijke cateraar met meer dan 450 cateringlocaties in Nederland neemt hiermee na 14 jaar afscheid van Heemstede. De locatie in Lijnden, Milaanstraat 21-23, is gevestigd in het Airport Business Park. In Nederland serveren dagelijks 2.000 Elior-medewerkers 150.000 gasten een maaltijd. Het betreft hier restaurants in bedrijven, overheidsinstellingen, onderwijslocaties en ziekenhuizen.

Thuis
Gosse Visser, Algemeen Directeur Elior Nederland: 'Na 14 jaar vonden we het tijd voor een andere huisvesting. Een modernere locatie waar we tevens korte lijnen in de organisatie kunnen houden. Openheid en toegankelijkheid is hierbij de leidraad. Bij onze keuze voor een nieuwe locatie hebben we ook gekeken naar aspecten als bereikbaarheid en parkeergelegenheid. Het nieuwe gebouw vormt een echt 'thuis' voor de organisatie en heeft inmiddels de eigen 'look and feel' van Elior gekregen. Een feestelijke opening volgt.'

Elior
Elior Nederland is onderdeel van het Franse 'Groupe Elior'. Dit is een van de grootste horeca- en cateringbedrijven in Europa. Dagelijks bedienen ruim 47.000 Elior-medewerkers wereldwijd 2,3 miljoen mensen in meer dan 11.000 restaurants. Van de Eiffeltoren en de Tower of London tot vliegvelden in Mexico en Chili.


---


---


---

-