Politie Gelderland-Zuid

Bedreigd met mes om geld

Malden 05-01-2005 - (01)

Dinsdagavond omstreeks 21.30 uur is een medewerker van een bedrijf aan de Schoolstraat in Malden overvallen. Een onbekende man bedreigde de medewerker met een steekwapen en eiste geld. Nadat de dader een geldbedrag uit de kassalade had weggenomen, verliet hij het pand. De dader stapte op een fiets, en fietste met een tweede persoon die bij het pand had gestaan, in de richting van de Kloosterstraat. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld.

Het signalement van de dader is als volgt.
Manspersoon met een normaal postuur en ongeveer 190 cm. lang. De dader had een donkere huidskleur. De dader droeg een zwarte parka met een capuchon die met bond was afgebiest. De dader sprak met een buitenlands accent. Tevens droeg de dader een legergroene wollen bivakmuts en witte gympen. Hij droeg zwarte fleece handschoenen. Van de mededader is op dit moment niets bekend.

De politie is op zoek naar personen, die mogelijk iets gezien hebben, wat te maken heeft met deze overval. De politie roept getuigen op zich te melden via het algemeen politienummer 0900 88 44.