Politie Zeeland


O-114-2005 Aanrijding in Kats

Op de 1e Deltaweg in Kats vond woensdagmorgen rond 08.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 36-jarige automobilist uit Dordrecht wilde vanaf een benzinestation de 1e Deltaweg oprijden. Bij het oprijden van de weg schatte hij de snelheid van een achter op komende personenauto, bestuurd door een 50-jarige vrouw uit Bergen op Zoom, verkeerd in. Om een aanrijding te voorkomen probeerde hij recht over te steken waarbij hij tegen de zijkant van de auto van de 50-jarige vrouw reed. De 36-jarige bestuurder werd met nekklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis, de 50-jarige vrouw kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen moesten worden weggetakeld.


O-115-2005 Aanrijdingen op de Philipsdam

Op de Philipsdam in Sint Philipsland vonden woensdagmorgen rond 11.00 uur kort na elkaar twee aanrijdingen plaats.
Het eerste ongeval gebeurde doordat een 42-jarige automobiliste uit Zoetermeer een voor haar rijdende auto met aanhangwagen, bestuurd door een 44-jarige man uit de gemeente Steenbergen, wilde inhalen. Tijdens het inhalen verloor zij de macht over het stuur, raakte in een slip en reed tegen de auto van de 44-jarige man. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij, de auto van de 42-jarige vrouw is vermoedelijk total loss, de andere auto raakte aan de zijkant beschadigd.
De tweede aanrijding gebeurde omdat een 26-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen een noodstop moest maken voor de zojuist gebeurde aanrijding. Een achter haar rijdende 23-jarige automobiliste uit de gemeente Dirksland kon niet meer op tijd stoppen en botste achter op haar auto. Er was alleen materiële schade.


O-116-2005 Gereedschap gestolen uit bedrijfsauto

In een bedrijfsauto die stond geparkeerd aan het Burgemeester Waghtoplein in Tholen is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken.
Uit de auto werd een hoeveelheid electrisch gereedschap weggenomen met een nog onbekende waarde.


Z-117-2005 Ruit vernield van geparkeerde auto

Van een auto die geparkeerd stond aan de Zwartepolderweg in Cadzand is woensdagmiddag de achterruit vernield.
De vernieling vond plaats tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Uit de auto werden geen goederen weggenomen.


Z-118-2005 Vernielingen aan pand in Axel

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn vernielingen gepleegd aan een pand in de Walstraat in Axel.
Schadebedrag is niet bekend.





Politie Zeeland