Managementplein: 2100 links met een toegevoegde waarde

BENEDEN LEEUWEN, 20050105 -- De startpagina Managementplein www.managementplein.nl is volledig vernieuwd. Zij onderscheidt zich van andere startpagina's door de zoekfunctie en door de kwaliteit van de links. Alle links hebben een toegevoegde waarde voor de bezoeker en zijn geselecteerd door de managementtrainer en coach Willem Razenberg. De links staan vermeld op vier subpagina's, in categorieën als: kunst, humor, presenteren, leidinggeven, vacatures, juridisch, ziekteverzuim, operationeel management enz.


Door het grote aantal links zou je de weg kwijt kunnen raken. De verschillende zoekmogelijkheden lossen dit op. Iedere subpagina heeft een eigen inhoudsopgave. Bij iedere categorie vind je bovendien andere categorieën die verwant zijn aan het onderwerp. Ook deze categorieën kun je aanklikken. Het meest krachtige instrument is het zoekveld. Het bijzondere is dat de categorie wordt vermeld waarin een woord of een deel van een woord is gevonden. Door de categorie in de zoekresultaten aan te klikken kun je kijken of er interessante links zijn die niet aan het zoekcriterium voldoen. Stel je zoekt het woord rente. Dit begrip staat onder andere in de categorie: 'persoonlijke financiën'. Hier vind je niet alleen het woord rente maar ook links met titels als: 'financiële producten vergelijken'.

Managementplein is door de verbeteringen en uitbreidingen de grootste startpagina voor managers met de meest uitgebreide zoekmogelijkheden. Ook andere bezoekers vinden er nuttige en handige informatie.

www.managementplein.nl