ARISTO PROMOTIONS

Snoepactie voor hulp aan slachtoffers in azie

PERSBERICHT. Bedum,4 januari 2005.

Zakjes snoep ingezet als actie voor hulp aan de slachtoffers van de zeebeving in Zuid-Oost-Azië.

Bedum- In het assortiment regionale producten van Aristo Promotions uit Bedum is het Martinitoren-dropje een populair verkoopproduct. In de afgelopen jaren zijn er vele duizenden zakjes Martinitoren-drop de toonbank overgegaan. Ook vanwege de overheerlijk smaak van de drop. Je kunt er niet van af blijven, hoor je vaak. De afgelopen jaren wordt het zakje drop steeds meer ingezet voor acties om de kas te spekken van verenigingen voetbal- en andere sportclubs scholen en activiteitencommissies.
Het was voor mij dan ook een logische keus om dit artikel in te zetten voor acties voor de hulp aan de slachtoffers van de enorme ramp in verschillende landen in Zuid Oost Azië, aldus Henk van der Velde, directeur van Aristo Promotions uit Bedum. Als één van de oprichters van de hulpverleningsorganisatie ZOA-Vluchtelingenzorg in 1974 heeft hij als voorzitter van ZOA 10 jaar lang deze noodgebieden verschillende keren bezocht. Het waren bezoeken aan één van de vele vluchtelingenkampen voor het opzetten van hulpprojecten. In de vluchtelingenkampen heeft hij van zeer nabij het leed van velen meegemaakt. Die enorme betrokkenheid met dat gebied laat je nooit los, aldus Henk van der Velde.

In samenwerking met DSW Stadspark Groningen is het assortiment actie-snoep nu uitgebreid met puntzakjes gevuld met pepermuntjes. Bovendien zal er in elke doos van dertig puntzakjes een T-shirt verpakt zitten met de tekst: HELP Koop snoep help Azië. Kijk maar op de speciaal hiervoor geopende internetsite: www.koopsnoephelpazie.nl voor info en het bestelformulier.

Voor scholen voetbalclubs en andere actiecomités is dit een goede gelegenheid om veel geld in te zamelen. Want van elk verkocht zakje snoep van 2,00 euro gaat er 50 eurocent naar giro 555.

Einde bericht.

Voor info:Henk van der Velde (henk@moi.nl), tel. 06 22605931 Aristo Promotions
Bedum
tel 050 3010342
email aristo@moi.nl


04 jan 05 23:25