Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Beleggers tonen vertrouwen in Vastgoed Fundament Fonds

Het fonds sluit 2004 af met een rendement van 23,2% en keert een kwartaaldividend uit van Euro 1,16.

Amsterdam, januari 2005 ­ Het Vastgoed Fundament Fonds heeft in het afgelopen jaar een uitstekend resultaat geboekt. Zowel particuliere als institutionele beleggers toonden groot vertrouwen in dit (voor Nederland) unieke fonds. De koers van het Vastgoed Fundament Fonds steeg in 2004 van Euro 53,48 naar Euro 61,62. Dit betekent, inclusief het uitgekeerde dividend van Euro 4,24 een rendement van maar liefst 23,2% over 2004. Het totaal belegd vermogen steeg naar circa Euro 45 miljoen. Het eigen vermogen bedraagt circa Euro 30 miljoen.

In januari keert het Vastgoed Fundament Fonds een dividend uit over het vierde kwartaal 2004 van Euro 1,16 per aandeel. Dit wordt uitgekeerd in cash en stock aandelen, afhankelijk van de wensen van de belegger.

De directie voorziet dat de groei van het belegd vermogen zal aanhouden. Het directe rendement van het Vastgoed Fundament Fonds zal in 2005 naar verwachting op jaarbasis tenminste 10% bedragen.

Het Vastgoed Fundament Fonds NV is een stabiele belegging waarbij beleggers kunnen profiteren van de voordelen van beleggen in vastgoed. Doordat het fonds voor 2/3 belegt in vastgoed en 1/3 in beursgenoteerde vastgoedaandelen zijn de aandelen dagelijks verhandelbaar.

Het fonds wordt actief beheerd door Annexum Invest. Een professionele vastgoedbelegger met kennis van zaken. Zij is bekend door succesvolle vastgoedbeleggingen zoals het Casino Vastgoed Amsterdam CV en De Planeet CV in Utrecht.

Annexum is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Annexum biedt beleggers de mogelijkheid te participeren in goede vastgoedbeleggingen.



Ingezonden persbericht