3 e persbericht van woensdag 5 januari 2005

Eindhoven 05-01-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Laptop gestolen

Woensdagmiddag rond 17.15 uur is op de Groenewoudseweg een 33-jarige man uit Venray van zijn laptop beroofd. Hij was met de fiets en had de laptop in een tas over de schouder hangen. De tas werd van zijn schouder gerukt door een man die achter op een bromfiets zat. In de tas zat de laptop en een organizer van het slachtoffer.

Geldrop: Verkeersongeval

Een vrouw uit Geldrop ( leeftijd niet bekend) is woensdag rond 15.00 uur gewond geraakt toen ze op de Mierloseweg werd aangereden door een auto. De vrouw fietste op het fietspad van de rotonde. Een auto, bestuurd door een 73-jarige Eindhovenaar, sloeg op de rotonde rechtsaf richting de Mierloseweg en reed tegen de achterkant van de fiets van de vrouw. De vrouw is met onder meer hoofdletsel naar een ziekenhuis gebracht.

Bakel: Snelheidscontrole

De politie heeft woensdag tussen 14.15 en 16.45 uur een snelheidscontrole gehouden op de Gemertseweg in Bakel. Er zijn 74 bestuurders bekeurd. De snelste reed 80 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Helmond: Verkeerscontroles

De politie heeft woensdagmiddag in Helmond op de Heistraat verkeerscontroles gehouden. Er werd speciaal gelet op het dragen van de autogordel. 44 automobilisten hadden geen gordel om en gingen op de bon. Verder bekeurde de politie nog drie automobilisten, een voor het niet handsfree telefoneren in de auto en twee bestuurders hadden hun autopapieren niet bij zich.

Reusel: 52 bekeuringen bij verkeerscontroles

De politie heeft woensdag tussen 9.30 uur en 17.00 uur binnen de gemeente Reusel op verschillende plaatsen verkeerscontroles gehouden. Er zijn 52 bestuurders bekeurd. Het merendeel van de overtreders (30) kreeg een bon, omdat er geen autogordel werd gedragen. De politie bekeurde verder voor het niet bij zich hebben van het rij- en kentekenbewijs en snelheidsovertredingen. Bij een automobilist werd het kentekenbewijs ingenomen omdat op de auto scherpe delen aanwezig waren.