Politie Zeeland


O-124-2005 Aanhoudingen na vernielingen oud op nieuw

In verband met diverse vernielingen die in Wemeldinge werden gepleegd in de nieuwjaarsnacht zijn woensdag drie jongeren aangehouden voor openlijke geweldpleging.
De jongeren, een 18-jarige Goesenaar en twee jongens van 13- en 15 jaar uit de gemeente Kapelle, worden o.a. verdacht van het vernielen van een brievenbus, telefooncel, bushokje en lantaarnpalen. De politie is nog bezig met het onderzoek en sluit meer aanhoudingen niet uit.


W-125-2005 Diefstal uit auto


In de nacht van dinsdag op woensdag werd er ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Teresastraat in Middelburg.


Uit de auto werd geluidsapparatuur t.w.v. een paar honderd euro weggenomen.


O-126-2004 Loslopende pony veroorzaakt ongevallen


Op de Wemeldingse Zandweg in Wemeldinge heeft woensdagmiddag rond 17.30 uur een loslopende pony twee ongevallen veroorzaakt.


Een 45-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle moest voor het dier remmen en uitwijken waardoor haar auto achterstevoren boven een sloot bleef hangen. Ook een Vlissingse automobiliste moest volop op de rem trappen waardoor een achteropkomende 54-jarige automobilist uit de gemeente Borsele achter op haar auto reed. De Vlissingse automobiliste en haar twee zoontjes die bij haar in de auto zaten, werden met nekklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De pony bleek door een tot nu toe onbekende automobilist wel te zijn aangereden maar liep hierbij vermoedelijk geen letsel op.


Aanrijding op A 58 ter hoogte van Arnemuiden


Woensdagavond rond 21.15 uur vond er op de zuidbaan van de A58 t.h.v. Arnemuiden een aanrijding plaats waarbij 4 a 5 voertuigen betrokken zijn.


Er zijn mogelijk gewonden maar het letsel "lijkt" mee te vallen.


Het verkeer wordt ter hoogte van het Shell tankstation de weg afgeleid via de Oude Rijksweg. Meer informatie is er op dit moment niet bekend.