Gemeente Apeldoorn

Benefietconcert op Marktplein in Apeldoorn

Een aantal Apeldoornse organisaties en de gemeente hebben het initiatief genomen voor een gezamenlijke actie in het kader van de ramp in Zuid-Oost Azië. Op donderdagavond 6 januari 2005 wordt in een tent op het Marktplein een benefietconcert gegeven.

Op twee podia treden op Yellow Pearl, Meneer Van Zanten, Ben Heart, Ronnie Tober, de rapper Toprak, de Indo-rockgroep Impact onder leiding van Carel Kdise, The Forest Jazzband, The Wooden Shoes (wereldmuziek) en Rattle and Frost. Het benefietconcert duurt van 19.00 tot 24.00 uur, de presentatie van het concert is in handen van Sanne Blankena. Voor de toegang wordt een vrijwillige donatie gevraagd. De opbrengst gaat naar het rampenfonds van de samenwerkende hulporganisaties.

In de Burgerzaal in het Stadhuis zijn dezelfde tijd optredens van dansgroepen en zangkoren en is er een verloting. In de hal is ook de landelijke televisie-uitzending te zien die de gezamenlijke omroepen die avond verzorgen.

De opbrengst van de geserveerde hapjes en drankjes wordt eveneens gestort op giro 555 van de gezamenlijke hulporganisaties.

Voor het laatst bijgewerkt op: 3-jan-2005 04:29