Ingezonden persbericht


Izecom benoemt Godfried Boogaard tot sales director worldwide sales

Amsterdam, 6 januari 2005 - Het Nederlandse softwarebedrijf Izecom heeft Godfried Boogaard (35) benoemd tot sales director worldwide sales. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de wereldwijde sales van de oplossingen die het bedrijf ontwikkelt en levert voor de versleuteling en ondertekening van e-mail. In dit kader gaat Boogaard een partnerprogramma opzetten voor (security) resellers en sales en technology partners.

Boogaard heeft ruime internationale ervaring op het gebied van sales en marketing. Een belangrijk deel van zijn werkzame leven was hij actief in de beveiliging van internetverkeer. Boogaard was medeoprichter en CCO van CleanPort, een Nederlandse leverancier van managed email-filtering. Bij dit bedrijf was hij verantwoordelijk voor de opzet en uitbouw van de channel sales en richtte hij zich op het sluiten van samenwerkingsverbanden binnen de technologiemarkt. Daarvóór was Boogaard channel director bij managed email security-leverancier MessageLabs.

Boogaard zegt over zijn benoeming: "Izecom is een ambitieuze organisatie die actief is in een marktsegment met een enorme potentie. De hoeveelheid e-mail die dagelijks verstuurd wordt, blijft toenemen. En ook de zakelijke toepassingsgebieden blijven zich uitbreiden. Al deze digitale datastromen vragen om oplossingen om vertrouwelijke gegevens op een betrouwbare en maximaal beveiligde manier te versturen. Het is een enorme uitdaging om deze oplossingen samen met partners op wereldwijde schaal aan de man te brengen."

Boogaard volgde een HEAO-studie aan de Haarlem Business School.

Over Izecom
Izecom is een Nederlands softwarebedrijf met ervaring en expertise op het gebied van internetgerelateerde softwareapplicaties, -ontwikkeling, -implementatie, -ondersteuning en -consultancy. Het bedrijf biedt gebruiksvriendelijke oplossingen voor de versleuteling en ondertekening van e-mail. Izecom heeft klanten in de advocatuur, zorgsector, bankwereld, industrie en accountancy in Europa en de Verenigde Staten. Internetexpert/visionair Christine Karman is oprichter en CEO van Izecom. Kijk voor meer informatie op www.izecom.com



Ingezonden persbericht