Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Een tweede huis op de Veluwe voor iedereen mogelijk

Initiatief Paasheuvelgroep voorziet in behoefte

Uit onderzoek van het CVO blijkt dat 1 op de 20 huishoudens in Nederland een tweede huis wil kopen. Dit ondanks de economisch mindere tijden. Deze ontwikkeling in de recreatieve markt op het gebied van aanschaf van een tweede woning heeft er toe geleid dat recreatiecentrum De Paasheuvel en Muller Mobiele Bungalows een samenwerking zijn aangegaan.

Midden op de Veluwe, in een bij uitstek toeristisch gebied, zal in 2005 BuitenGoed Vierhouten ontstaan. De Veluwe staat bekend om zijn prachtige bossen, bloeiende heidevelden, stilstaande vennetjes en uitgestrekte randmeren. De korte afstand tot de randstad en de centrale ligging maken dit een goede plek voor een tweede huis. De Paasheuvel, opgericht in het begin van de vorige eeuw in 1922, biedt gastvrijheid aan recreanten en groepen middenin een natuurlijke omgeving. BuitenGoed Vierhouten maakt hiervan onderdeel uit. Muller Mobiele Bungalows is al 65 jaar een innovatief bedrijf met aandacht voor klantspecifieke eisen.

De betaalbare chalets, worden gesitueerd in een parklandschap, gelegen naast een schitterende Heemtuin, met alle inheemse planten van de Veluwe. De grond wordt uitgegeven in ruime kavels van minimaal 250 m², op basis van 15- of 30 jarige erfpacht. De chalets zijn uitsluitend voor recreatief gebruik, permanente bewoning is niet toegestaan.


* * * * * * *

Noot voor de redactie,