AMD MARKETING COMMUNICATIE


Dakar Rally rijdt nu ook voor Sri Lanka !

Het Oranje Rally team van Chris Leyds en Herman Vaanholt rijdt dit jaar de Dakar Rally voor projecten van KidsRights in Marocco en Dakar (Senegal). Elke kilometer die zij rijden levert direct geld op voor straat- en weeskinderen in deze projecten.

Door de Tsunami ramp in Azie, heeft het team met KidsRights spontaan besloten om eenzelfde bedrag te werven voor kinderen die door de vloedgolf wees zijn geworden aan de zuidkust van Sri Lanka.

Met het geld wordt in het stadje Matugama een opvanghuis gebouwd voor kinderen die door de ramp ouderloos zijn geworden. Het project is een initiatief van de in Nederland woonachtige Sri-Lankaan Aruna Indrasinghe, die donderdag voor vier weken naar het rampgebied vertrekt om ter plekke te zorgen dat het huis in de kortst mogelijke tijd van de grond komt.

De eerste 10.000 euro zijn al binnen: een echtpaar dat op huwelijksreis naar Sri Lanka wilde vertrekken op de dag van de ramp, maakte spontaan het hele bedrag over aan KidsRights. En werknemers van verschillende bedrijven stellen een uur salaris ter beschikking.

Meer informatie: www.kidsrights.info


-----

KidsRights is een organisatie die zich inzet voor de meest kwetsbare kinderen in de wereld, zoals kindslaven, kindsoldaten, kinderen met aids, straatkinderen en weeskinderen. KidsRights werkt samen met betrouwbare lokale organisaties, die ervoor zorgen dat deze kinderen zorg en onderdak krijgen en een toekomst kunnen opbouwen. Op www.kidsrights.info leest u meer over de organisatie en hoe u kunt helpen deze kinderen te ondersteunen.


06 jan 05 10:48