Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwsbrief: 06-01-2005 - Capelle Actueel

Bijzondere bijstandsregeling voor duurzame gebruiksgoederen voor personen van 65 jaar en ouder
In het kader van het gemeentelijke armoedebeleid heeft de gemeente voor ouderen een speciale regeling voor de aanschaf van duurzame gebruiksgoederen.

Nationale Voorleesdagen 2005
Om het belang van voorlezen te benadrukken doet de Capelse bibliotheek mee aan de Nationale Voorleesdagen van maandag 17 tot en met zaterdag
29 januari 2005.

Schollevaar-Oost krijgt ondergrondse vuilcontainers Eindelijk was het zover! Op dinsdag 28 december 2004 gingen de allereerste ondergrondse vuilcontainers in Schollevaar-Oost de grond in.

Uit de collegevergadering van 4 januari 2005
Op 4 januari 2005 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Vergadering Welstandscommissie 11 januari 2005
De Welstandscommissie vergadert op dinsdag 11 januari 2005 om 13.30 uur in het gemeentehuis.

Bekendmaking 1 december 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen, kapvergunningen in procedure zijn en diverse monumenten zijn aangewezen.

Bekendmaking 8 december 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen, kapvergunningen in procedure zijn, een vrijstelling is verlend aan Vuyk en dat een invaliidepaarkeerplaats is toegekend.

Bekendmaking 15 december 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen in procedure zijn en een vergunning is verleend voor het oud-en nieuwfeest sportpark Schenkel.

Bekendmaking 22 december 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende belastingverordeningen, aanvragen invalidenparkeerplaats en benoeming toezichthouders kinderopvang in procedure of benoemd zijn.

Bekendmaking 29 december 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn en de algemene verordening recreatiegebied Hitland is vastgesteld

Bekendmaking 5 januari 2005
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en kapvergunningen in procedure zijn.

---

info@capelle-ijssel.nl