Ingezonden persbericht


Persbericht

Voorburg, 6 januari 2005

Bestuurswisseling NEPROM

Rudy Stroink, CEO van TCN Property Projects, is met ingang van 2005 toegetreden tot het bestuur van de NEPROM, de vereniging van professionele projectontwikkelaars. Stroink neemt de plaats van Karin Laglas in.

Stroink: "Ik ben blij toe te mogen treden tot het bestuur van deze vereniging. We gaan een bijzondere tijd tegemoet in ons vak en ik verheug mij op de discussies met mijn collega's. Mijn filosofie dat de verantwoordelijkheid van een ontwikkelaar verder gaat dan het realiseren van een project, wil ik ook binnen het bestuur van de NEPROM voortzetten. Bovendien ben ik van mening dat ons vak nog een belangrijke groei moet doorlopen en ik wil daar graag mijn bijdrage aan leveren." De van origine Rotterdammer Stroink (1955) heeft TCN Property Projects in 1993 opgericht en heeft op dit moment nog steeds een meerderheidsbelang.

Naast directeur van TCN Property Projects en nu dus bestuurslid van de NEPROM, is Rudy Stroink onder andere gastdocent aan de TU Delft en de Universiteit van Amsterdam, gastdocent aan de Academie voor Architectuur Groningen en Amsterdam en heeft hij diverse publicaties over stedelijke ontwikkeling, architectuur en projectontwikkeling op zijn naam staan.

Volledige samenstelling bestuur NEPROM met ingang van 1 januari 2005: Voorzitter: ir. P.S.M. Ruigrok (AM NV)
Penningmeester: drs. F.P. Trip MRE (ING Real Estate) ir. M. van Hoogevest (Van Hoogevest Groep BV)
mr. H.C.F. Smeets (Vesteda Groep BV)
ir. R.F.C. Stroink (TCN Property Projects)
drs. P.H.M. Tankink (Corìo Nederland Retail BV) drs. H.D. Werner (Volker Wessels Vastgoed BV)