Ingezonden persbericht


Incassobureaus ondersteunen actie giro 555

Voor miljoenen mensen in Azië wordt er nu, en in de komende maanden, een zwaar beroep gedaan op hun incasseringsvermogen. Daarom nemen onderstaande Nederlandse incassobureaus, voor de gelegenheid verenigd in www.incassobureaus.net, het initiatief om hun eigen incasseringsvermogen aan te wenden ter ondersteuning van de slachtoffers.

De incassospecialisten storten - voor ieder in de maand januari in behandeling genomen dossier - een bedrag van ¤ 5,55 op giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties (SHO). Met de actie verwacht 'incassobureaus.net' enige tienduizenden euro's bij te dragen aan het lenigen van de ergste nood.

Mr. van Leusden van van de actietermijn de bijdragen van de deelnemers te administreren en als één totaalbedrag door te storten naar giro 555. Hij zorgt eveneens voor bekendmaking van het totaal ingezamelde bedrag via de site www.incassobureaus.net.

OPROEP
De verenigde incassobureaus roepen collega's in Nederland op mee te doen aan deze actie om daarmee zo veel mogelijk geld te doneren. Ook creditmanagement organisaties, factormaatschappijen, deurwaarders, advocaten en kredietverzekeraars zijn welkom. Zij kunnen een banner plaatsen op www.incassobureaus.net en zo deelnemen als sponsor door minimaal 250 euro te storten op giro 555 .

0-0-0-0-0

www.incassobureaus.net Of neem contact op met Michael Martina via telefoonnummer