Dienstenbond CNV

CRH Bouwmaterialen - sociaal plan verlengen tot 1 april 06-01-2005

De directie van het concern CRH Bouwmaterialen (waar uw bedrijf deel van uitmaakt) heeft de CNV Dienstenbond voorgesteld om het lopende sociaal plan met 3 maanden te verlengen tot 1 april 2005. Het huidige sociaal plan liep van 1 oktober 2002 tot 1 januari 2005. Wij leggen u dit voorstel van de werkgever positief ter instemming voor.

Op 1 januari 2005 is het vorige sociaal plan afgelopen. De overheid heeft aangekondigd dit voorjaar te komen met nieuwe WW-maatregelen die gevolgen kunnen hebben voor bestaande sociale plannen. Als er op dit moment een sociaal plan met een lange looptijd zou worden afgesproken, dan is de kans groot dat binnenkort de onderhandelingen overnieuw zullen moeten plaatsvinden. Wij stellen u dan ook voor om het huidige sociaal plan te verlengen met 3 maanden tot er meer duidelijkheid is over de maatregelen.

Omdat de looptijd al is verstreken vragen wij u om vóór woensdag 12 januari te reageren met bijgaand stemformulier. Indien u niet reageert gaan wij er van uit dat u akkoord bent met het voorstel.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met bestuurder Harrie de Vaan. U kunt hem bereiken op het telefoonnummer (010)2651111 of per e-mail op het adres h.devaan@cnvdibo.nl