Erasmus Universiteit Rotterdam

Studievereningingen EUR zetten actie op voor giro 555

Studievereniging Sviib en faculteitsvereniging EFR van de Erasmus Universiteit Rotterdam slaan de handen ineen voor de slachtoffers van de ramp in Zuid-Oost Azië.

Studievereniging Sviib, verbonden aan de Rotterdam School of Management en de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR), zullen 2,50 euro per deelnemer van het gezamenlijk georganiseerde evenement 'de Erasmus Bedrijvendagen' doneren aan Giro 555.

Er zullen naar schatting 1300 studenten deelnemen aan de Erasmus Bedrijvendagen, het grootste door studenten georganiseerde recruitmentevenement van Nederland. Per student zal 2,50 euro door de Sviib en EFR overgemaakt worden op Giro 555.

Studievereniging Sviib, verbonden aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam is met ruim 6500 leden de grootste studievereniging van Nederland. Eerder al wist de Sviib grote namen als Boutros Boutros-Gali en Vicente Fox naar de Erasmus Universiteit te halen.

Economische Faculteitsvereniging Rotterdam (EFR) is een van de meest professionele en meest actieve studievereniging van Nederland. De vereniging kenmerkt zich door activiteiten als World Leader Cycle en de EFR-Business Week, met in het verleden sprekers als G. Schröder. B. Netanyahu, R. Prodi etc.