United Services Group

persbericht

Besparing van 2,5 miljoen door (deel)verhuur panden Gouda

Almere, 6 januari 2005. United Services Group N.V. maakt bekend dat zij de huurcontracten voor een tweetal panden te Gouda heeft overgedragen aan een nieuwe huurder, met ingang van 15 januari 2005.

Zoals reeds eerder in het halfjaarbericht van 3 september 2004 gemeld, worden alle vijf door het hoofdkantoor van Start in Gouda gehuurde panden, mede door de samenvoeging van de backoffices, in de loop van 2005 verlaten. In verband met deze verhuizing van de backoffice en andere ondersteunende diensten naar Almere, is ten laste van het eerste halfjaar 2004 een voorziening voor leegstand (inclusief vervroegde afschrijving inrichting) getroffen van 7,3 miljoen. Doordat voor twee van de panden sneller dan verwacht een nieuwe huurder is gevonden, kan op de benodigde voorziening circa 2,5 miljoen worden bespaard. Dit positieve effect zal nog in de jaarrekening 2004 worden verwerkt.

Profiel United Services Group
United Services Group is als Europese dienstverlener actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje en Portugal op het gebied van flexibele arbeid, opleidingen en customer care-services. De aandelen United Services Group staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam. Vanuit een aantal zelfstandige werkmaatschappijen, waaronder Unique, Start, Secretary Plus en Technicum (uitzending & detachering), United Restart (loopbaaninterventie, reïntegratie en jobcoaching), United Capacity, United Technical Solutions (werving & selectie, detachering en projectmatige activiteiten voor vakspecialisten), Luzac College en InterCollege (opleidingen) en Telecom Direct en Call-IT (customer contact-centers), worden de diverse dienstverleningsvormen aangeboden.

De Executive Board
United Services Group N.V.

Voor nadere informatie:
De heer Ron Icke RA Telefoon: +31 (0)36 529 95 05 De heer Leo W. Houwen Telefoon: +31 (0)36 529 95 07

Zoeksymbolen USG
Reuters UINT.AS
Bloomberg UNINA

Zie ook onze website: www.unitedservicesgroup.nl


1


---- --