Ingezonden persbericht


Medewerkers & computer associates doneren ruim 21.000 euro aan slachtoffers van de zeebeving in azie

Nieuwegein, 6 januari 2005 Computer Associates Nederland en zijn medewerkers doneren vandaag 21.228,30 Euro aan Giro 555 ten behoeve van de slachtoffers van de zeebeving in Azië.

Medewerkers van Computer Associates Nederland (CA) hebben afgelopen maandag spontaan een actie op touw gezet voor de slachtoffers in Azië. Er is besloten een gedeelte van hun salaris te donderen aan Giro 555. Computer Associates heeft, in het kader van zijn 1+2=3 regeling, besloten dit bedrag te verdrievoudigen. De 1+2=3 regeling houdt in dat donaties van medewerkers aan goede doelen door CA wordt verdrievoudigd.

Computer Associates spant zich internationaal al jaren in om het lot van kinderen te verbeteren. Zo bouwen medewerkers van CA in Noord-Amerika regelmatig speeltuinen in achterstandswijken en is het bedrijf actief technologiesponsor van de website missingkids.com. Verder heeft Computer Associates direct na de ramp aangekondigd 200.000 dollar te doneren aan UNICEF, om kinderen in het getroffen gebied hulp te bieden.

Ook de 118 medewerkers van de Nederlandse organisatie zetten zich regelmatig belangeloos in om kinderen te helpen. Zo is er onlangs een speelweide in Utrecht opgeknapt en is in samenwerking met het AstmaFonds een school stofvrij gemaakt. Ook de website vermistekinderen.nl wordt door de Nederlandse vestiging ondersteund.

De donatie is vandaag via de speciale uitzending van de gezamenlijke omroepen op Radio 555 aangeboden.

(225 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Computer Associates
Computer Associates International, Inc. (NYSE:CA), s werelds grootste managementsoftwarebedrijf, levert software en diensten op het gebied van beheer, security, storage, life cycle en service management. Hiermee kunnen ondernemingen de performance, betrouwbaarheid en efficiency van hun IT-omgevingen optimaliseren. CA is opgericht in 1976, heeft haar hoofdkantoor in Islandia, N.Y. en is actief in meer dan 100 landen. Voor meer informatie, zie http://ca.com.

© 2005 Computer Associates International, Inc. One Computer Associates Plaza, Islandia, N.Y. 11749. All trademarks, trade names, service marks, and logos referenced herein belong to their respective companies.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven of Joost Galema van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: kimv@lewispr.com www.lewispr.com
joostg@lewispr.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Gregor Petri, CA: Tel: 030-604 83 45 Fax: 030-604 73 57 E-mail: gregor.petri@ca.com