Ingezonden persbericht


Persbericht

Reeuwijk, 6 januari 2005

Nieuwe dienstverlener Qquest vestigt zich in Reeuwijk

'Kwaliteit is een hard en meetbaar gegeven'

REEUWIJK - "Kwaliteit is een hard en meetbaar gegeven", luidt het adagium van de nieuwe dienstverlener Qquest BV te Reeuwijk. Deze onafhankelijke specialist ondersteunt grote en middelgrote bedrijven - waaronder Deloitte, Innovict en UWV - bij het beheersbaar uitvoeren van projecten en het optimaliseren van secundaire bedrijfsprocessen.

"Zaken die voor onze relaties van belang zijn, maken we kwantificeerbaar. Zo vergroten we hun inzicht en de bestuurbaarheid van hun organisatie", zegt oprichter Reginald Sam-Sin. "Velen zijn van mening dat kwaliteit een zachte factor is in relatie tot tijd en geld. Wij bewijzen dat kwaliteit een hard en meetbaar gegeven is en dat een investering in kwaliteitsmanagement zichzelf dubbel en dwars terugverdient."

De missie van Qquest is kwaliteit beheersbaar maken. Naast de eigen kennisdatabank gebruiken de medewerkers hiervoor een breed scala aan erkende methoden, technieken en (test)middelen, zoals TQM, PAF, Fagan-inspecties en ISO. Indien gewenst, richt Qquest een proces in dat vroegtijdig onvolkomenheden en knelpunten in bedrijfsprocessen en projecten aan het licht brengt. "Dit bespaart ondernemingen op korte termijn veel geld", stelt Sam-Sin. "Daarnaast verhoogt het de werksfeer, wat de productiviteit weer ten goede komt. Kortom: kwaliteitsmanagement is een investering die zichzelf meervoudig terugverdient. De praktijk bewijst dat keer op keer."

Qquest richt zich onder andere op bedrijven die zich bezighouden met financiële dienstverlening, verzekeringen, logistiek, telecom, energie en uitgeverijen. Haar dienstverlening varieert van de uitvoering van kwaliteitskostenanalyses en de implementering van inspecties en reviews tot de implementering van kwaliteitsmanagement bij outsourcing en de uitvoering en begeleiding van acceptatie- en regressietesten. Info: www.Qquest.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht