Rotterdam Airport

Draadloos internetten op Rotterdam Airport

December 2004

Om zakenreizigers nog beter van dienst te kunnen zijn, beschikt Rotterdam Airport sinds december over een snelle draadloze internetservice.
Passagiers die over een laptop of PDA met een internetbrownser en WiFi-antenne beschikken, kunnen op elk gewenste plek in het luchthavengebouw toegang tot het internet verkrijgen. Van deze service kan door middel van een creditcard transactie (via de online shop) gebruik worden gemaakt. De dienst is zeer eenvoudig in gebruik: u zet uw laptop of zakcomputer aan, opent de internetbrowser en volgt de instructies op het scherm.

Voor passagiers die zelf niet over een WiFi-antenne beschikken, maar wel van deze service gebruik willen maken, is er een WiFi-antenne in de Rotterdam Airport Lounge (vertrekhal) aanwezig (toegang Lounge: 18,50). De draadloze internetservice op Rotterdam Airport wordt verzorgd door Swisscom-Eurospot. Voor ondersteuning kunt u zeven dagen per week tussen 09.00 en 23.00 uur terecht bij de internationale helpdesk van Swisscom via het gratis nummer, tel. (00800 EUROSPOT)
+800 3876 7768.