Ingezonden persbericht


Nieuwe Keyboard Converter ondersteunt Intermec Smart Printing Technologie

Nijmegen, 6 januari 2004 Intermec Technologies, dé leverancier van totaaloplossingen voor supply chain management, vergroot de implementatieflexibiliteit en het gebruikersgemak van zijn smart printing aanbod met de lancering van de Keyboard Converter. Met de Keyboard Converter wordt het mogelijk om rechtstreeks vanaf een standaard of industrieel toetsenbord met de Intermec Smart Printers te communiceren.

Met behulp van de Keyboard Converter kan vanaf een PS/2 PC toetsenbord de printerapplicaties van de Intermec EasyCoder productlijn aangestuurd worden. Deze productlijn bestaat uit printers die barcodelabels, labels en RFID tags kunnen printen. Deze Intermec standalone printers kunnen dienst doen als smart clients, waardoor een PC overbodig wordt en de communicatie-overheads en netwerkbelasting verkleind worden. Deze zogenaamde Intermec Smart Printers kunnen allen opereren zonder verbonden te zijn aan een informatiesysteem. Variabele velden kunnen voor het printen van de labels voorzien worden van ontbrekende alfanumerieke data. De printers kunnen additionele hardware aansturen en communiceren met het netwerk om labelinformatie bij te werken, terwijl ze in staat blijven om zich aan te passen aan verschillende werkomgevingen en applicaties.

De Keyboard Converter is compatibel met de Intermec EasyCoder PF2i, PF4i, PF4ci, PM4i en de nieuwe PX-printer serie. Dankzij de Fingerprint programmeertaal, kan het output voor iedere PS/2 toetsenbord converteren naar RS232C data. Voor een snellere verwerking, kan tevens gebruik worden gemaakt van programmeerbare hot keys.