Ingezonden persbericht


Persbericht
Personalia

Amsterdam, 6 januari 2005 - Met ingang van 1 januari 2005 is Joost Sweep, Associate Director, bij Jones Lang LaSalle verantwoordelijk voor de leiding van de afdeling Agency Kantoren in Rotterdam. Hij volgt hiermee Bas van Holten op, die is vertrokken naar OVG Projectontwikkeling. Joost Sweep is reeds sinds 2001 werkzaam bij Jones Lang LaSalle als adviseur.

Tevens is met ingang van 6 januari 2005 Rik Sonneveld (42) in dienst getreden als adjunct directeur op de afdeling Bedrijfsruimten in Rotterdam Hij zal in deze functie verantwoordelijk zijn voor de aan- en verhuur van bedrijfsruimten in geheel Zuid/West Nederland. Sonneveld is afkomstig van Ooms Makelaars uit Rotterdam waar hij 11 jaar op de bedrijfsruimten- en kantorenmarkt gewerkt heeft. Hij volgt Laurens Vrind op. Vrind zal per 1 januari 2005 vanuit de vestiging van Jones Lang LaSalle in Utrecht de afdeling bedrijfsruimten verder uitbouwen

Jones Lang LaSalle
Jones Lang LaSalle is wereldwijd toonaangevend in diensten en vermogensbeheer op het gebied van onroerend goed. De organisatie is actief in meer dan 100 belangrijke markten verspreid over 35 landen in vijf werelddelen. Jones Lang LaSalle is genoteerd aan de beurs in New York.


---

*

Ingezonden persbericht