Gemeente Waalwijk

Vier winnaars ontvangen prijs uit handen van wethouder Van Baardwijk

Donderdag 6 januari aanstaande maakt de wethouder Sport van de gemeente Waalwijk, dhr. J. van Baardwijk, de naam van de nieuwe sporthal in Landgoed Driessen officieel bekend. Daarnaast reikt hij tijdens deze bijeenkomst aan de vier prijswinnaars de hoofdprijs, een Pluim ter waarde van 100,- uit. De feestelijke bijeenkomst vindt plaats om 17.00 uur in de trouwzaal van het gemeentehuis in Waalwijk.

Prijsvraag
Op 29 oktober jl. schreef de gemeente Waalwijk een prijsvraag uit voor het bedenken van een naam voor de nieuwe sporthal in Landgoed Driessen. Hierop kwamen maar liefst 186 inzendingen binnen. Deze werden beoordeeld door een jury bestaande uit twee wethouders van de gemeente Waalwijk, twee leden van de klankbordgroep toekomstige gebruikers van de nieuwe sporthal en de ambtelijk projectleider van de sporthal. De jury koos unaniem tot een voorstel voor de winnende naam. Dit voorstel is door het college van Waalwijk overgenomen. Aangezien vier mensen deze winnende naam inzonden, besloot het college om vier hoofdprijzen uit te reiken in plaats van één.

De gemeente Waalwijk bedankt alle deelnemers aan de prijsvraag hartelijk voor hun originele en enthousiaste inzendingen.