2e persbericht van donderdag 6 januari 2005

Eindhoven 06-01-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontrole

Donderdag tussen 11.00 en 12.30 uur is op de Vestdijk een verkeerscontrole gehouden. Er is twintig keer bekeurd: zeven voor rijden door rood, negen voor het niet dragen van de gordel en vier voor niet handsfree bellen.

Helmond: Verkeerscontroles

Op verschillende plaatsen zijn donderdagmorgen verkeerscontroles gehouden. Er zijn achttien bekeuringen uitgeschreven; veertien voor het niet dragen van de gordel, drie voor het rijden door rood en een voor het niet handsfree bellen.

Helmond: Snelheidscontrole

Op de Lagedijk is donderdag tussen 11.05 en 13.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 1698 passanten reden er 79 te hard. De snelste reed 73 km/u. 50 is toegestaan.

Sterksel: Man overleden na aanrijding met trein

Een 22-jarige man uit Sterksel is donderdag rond 11.25 uur om het leven gekomen toen hij met zijn auto in aanraking kwam met een trein. Het ongeval gebeurde op de met spoorbomen beveiligde spoorwegovergang aan de Oostrikkerweg in Sterksel. De man was op slag dood. De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend. De trein was van Weert op weg naar Eindhoven. Het treinverkeer is enkele uren gestremd geweest.