Universiteit van Tilburg

UvT-collegelid prof. dr. ir. Kees Mouwen naar Tias Business School

Prof. dr. ir. C.A.M. Mouwen (1944), vice-voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit van Tilburg zal per 1 september de functie van Academic Director voor de Public en Non-profit sector bekleden bij Tias Business School. Hij wordt verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onderwijs en onderzoeksopleidingen op het gebied van Public en de Non-Profit managementsector.

Mouwen kondigde zijn vertrek als collegelid aan op de nieuwjaarsbijeenkomst van de Tilburgse universiteit en meldde dat het aflopen van zijn derde ambtstermijn, in het academisch jaar 2005-2006, een goed moment is om, na een arbeidzaam leven van dan 40 jaar, afscheid te nemen als vice-voorzitter. De laatste jaren van zijn werkzame leven zal hij op deeltijdbasis wijden aan de opzet van een zelfstandige divisie op het gebied van Public en Non-profit managementstudieprogrammas bij Tias Business School. Mouwen is sinds 2002 Bijzonder Hoogleraar Strategie en Innovatie voor de Non-Profit sector bij Tias en was op dat terrein eerder circa 10 jaar Visiting Professor aan de University of Glasgow Business School.

Kees Mouwen is als collegelid bij de UvT verantwoordelijk voor het financieel en economisch beleid van de universiteit, alsmede voor facilitaire zaken, het informatiserings- en automatiseringsbeleid, de bibliotheek en bouw en huisvesting. Onder zijn leiding werden diverse nieuwe gebouwen op de campus opgetrokken en kwam onder meer een zeer innovatieve, snelle en homogene ICT-infrastructuur tot stand op de Universiteit van Tilburg.
Laatst gewijzigd: donderdag 06 januari 2005 bullet Meer zoekmogelijkheden
bullet Experts en expertise

Zie ook

Contact
E-mail: P.H.C.Siebers