Ingezonden persbericht

Alle benefietfeesten voor Azië gebundeld

AMSTERDAM, 20050106 -- De Nederlandse dance-scene reageert opvallend alert op de natuurramp in Zuid-Azië. Sinds de dag van de ramp staan in de meeste discotheken en op dancefeesten collectebussen. Vanaf vandaag worden vele initiatieven georganiseerd waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan de slachtoffers. Kaartverkoop en baromzet gaan naar giro 555, en de artiesten komen gratis. Dance website www.gomagazine.nl ondersteunt al deze initiatieven met kosteloze promotie en zet ze duidelijk gerangschikt op alle pagina's door de gehele site.


In de week na de ramp werd door de Belangenvereniging Dance al een initiatief gestart om alle organisatoren van dancefeesten bij elkaar te krijgen. Onder de noemer 'Support Azïe' werken vele organisaties belangeloos mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers. Belangrijk is dat zaaleigenaren, dj's en andere artiesten, barpersoneel en zelfs security en schoonmakers kosteloos hun inzet aanbieden. De lijst op GO Magazine valt onder ditzelfde initiatief en maakt gebruik van het daarvoor beschikbaar gestelde logo.

Alle initiatieven op dit gebied worden nu prominent getoond op elke pagina van GO Magazine. Feesten door het hele land komen voor vermelding in aanmerking. De grootste acties worden tot nu toe in Amsterdam georganiseerd. Er zijn zelfs evenementen waaraan meer dan dertig dj's deelnemen, zoals 'All4Asia' op donderdag 6 januari in de Melkweg of 'Save Asia' in Hotel Arena. Ook het Rotterdamse initiatief 'Tsunami SOS', dat zich afspeelt in vier verschillende poppodia, staat vermeld. Bekende dj's als Jean, 100% Isis en Ronald Molendijk zijn te bewonderen.

GO Magazine is een onafhankelijke en journalistiek integere website over dance in Nederland en Vlaanderen. De site is ontstaan vanuit een tweewekelijkse nieuwsbrief, die nog steeds verschijnt. Op GO staan dagelijks nieuwe party reports, feesten, nieuwtjes en recensies. GO Magazine is uniek omdat het de dancewereld objectief en kritisch benadert. Het is het meest journalistieke dancemedium, sober van opzet en staat bol van de inhoud. De redactie is onafhankelijk en handelt volgens een statuut.

www.gomagazine.nl



Ingezonden persbericht