Ingezonden persbericht

Gedichtenwedstrijd voor jongeren van 16 t/m 29 jaar

HOOGVLIET, 20050108 -- Literair e-zine Meander organiseert voor de tweede keer een poëziewedstrijd voor dichters van 16 tot en met 29 jaar. Het onderwerp is dit keer 'Afstand'.


Literair e-zine Meander organiseert voor de tweede keer een poëziewedstrijd voor dichters van 16 tot en met 29 jaar. Het onderwerp is dit keer 'Afstand'.

* In de periode 8 januari t/m 10 maart 2005 mogen deelnemers één gedicht inleveren op de website van de wedstrijd. Het gedicht moet gaan over hetonderwerp 'Afstand'.

* De redactie van Meander kiest uit de inzenders de tien beste. Die gaan door naar de tweede ronde.

* In de tweede ronde wordt de overgebleven deelnemers gevraagd nog twee gedichten in te leveren.
Een jury bestaande uit Mirjam Delen (de winnares van vorig jaar), Erik Jan Harmens, Ivo van Strijtem en Vrouwkje Tuinman zullen bepalen wie wint.

* Op 20 mei 2005 wordt de uitslag bekend gemaakt. Aan het werk van de winnaar zal een extra aflevering van Meander worden gewijd. Bovendien krijgt hij/zij boekenbonnen ter waarde van 125 euro en een plek voor een eigen website met domeinnaam en nog veel meer. Ook voor de winnaars van de tweede en derde prijs zijn er prijzen beschikbaar.

Op meanderwedstrijd.info staan alle voorwaarden en verdere informatie.
Wie wil meedoen kan ook op dit adres terecht.

Het literaire e-zine Meander bestaat sinds 1995. De e mailkrant, het Meander Magazine, wordt om de twee weken verstuurd aan meer dan 5000 abonnees.




Ingezonden persbericht