Politie Zeeland


W-269-2005 Aanhouding na mishandeling

Een 39-jarige Vlissinger is woensdagavond rond 23.15 uur in zijn woonplaats aangehouden.
De man wordt ervan verdacht tijdens een woordenwisseling een 52-jarige plaatsgenoot, in zijn woning, te hebben geslagen en geschopt. De 52-jarige man liep hierbij een wond op aan zijn hoofd die in het ziekenhuis moest worden gehecht. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal is de 39-jarige Vlissinger weer in vrijheid gesteld.


O-270-2005 Inbraak in vrachtauto

In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken in een vrachtauto die stond geparkeerd aan de Haven in Sint Philipsland.
Uit de vrachtauto werden diverse goederen weggenomen waaronder navigatieapparatuur, mobiele telefoon en beeldapparatuur. Schadebedrag is onbekend.


O-271-2005 Hennepkwekerij in woning

In een woning aan de Pauwstraat in Noordgouwe heeft de politie woensdagavond een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen en ontmanteld.
Alle 102 planten alsmede de benodigde apparatuur werd in beslaggenomen. Van de bewoner van het pand is een verklaring opgenomen.


Z-272-2005 Paard aangereden in Eede
Op de Brieversweg in Eede is donderdagmorgen rond 06.00 uur een paard aangereden door een bedrijfsauto.
Een automobilist uit de gemeente Sluis (leeftijd onbekend) kon het paard, dat midden op de weg liep, niet meer ontwijken en reed het dier aan. Het paard raakte hierbij gewond aan zijn been en moest door een veearts worden onderzocht. De automobilist kwam met de schrik vrij, zijn auto raakte aan de voorzijde beschadigd.


O-273-2005 Kop/staartbotsing in Goes
Op de Ringbaan West in Goes raakten donderdagmorgen rond 10.00 uur drie voertuigen betrokken bij een kop/staartbotsing.
Een 73-jarige automobilist uit Goes zag te laat dat de auto's voor hem stilstonden en botste achter op de auto van een 62-jarige Goesenaar die op zijn beurt weer doorschoot tegen de auto daarvoor, bestuurd door een 59-jarige man uit de gemeente Goes. Er was alleen lichte materiële schade.





Politie Zeeland