PERSBERICHT - 2005-01-13

Hannick Reizen leerbedrijf van het jaar 2005

Hannick Reizen uit Rijswijk is uitgeroepen tot 'Leerbedrijf van het Jaar 2005 Toerisme'. De prijsuitreiking vond plaats tijdens vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht. Naast Hannick Reizen waren de ANWB te Almelo en Belvilla Vakantiewoningen BV te Heerhugowaard voor de prijs genomineerd.

Tijdens een bijeenkomst op de Vakdag van de Vakantiebeurs ontving Hannick Reizen de bij de prijs behorende oorkonde en een fraaie wisselsculptuur uit handen van ANVR-directeur Romana Engeman. Zij prees de wijze waarop Hannick Reizen als leerbedrijf functioneert.

De commissie leerbedrijf van het Jaar Toerisme bestaande uit: de voorzitter de heer Verstand (Recron/Hiswa), mevrouw Naber (Stichting Reiswerk), mevrouw Hoetink (VVV regio Apeldoorn) mevrouw Beekveldt (Regio College) en de secretaris de heer Van der Feer (LOB HTV) heeft de drie genomineerde bedrijven beoordeeld.

De commissie hanteert onder meer de volgende criteria: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, aanwezigheid opleidingsplan, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten en de opleidingsresultaten.

De prijs voor het 'Leerbedrijf van het Jaar' in de sector recreatie wordt op 26 januari a.s. te Rotterdam uitgereikt.

Noot voor de redactie (