Politie Drenthe

Veel bekeuringen op N37

Assen 13-01-2005 - Verkeeershandhaving Boetegeld = Sneu Geld heeft deze week bij een radarcontrole op de N 37 bij Veenoord 210 automobilisten geflitst die sneller reden dan 108 kilometer per uur. Er zijn 980 autos gecontroleerd. De snelste werd geflitst op 163 kilometer per uur.

Donderen
Bij een radarcontrole op de Noordenveldweg in Donderen zijn woensdagmiddag- en avond 152 automobilisten geflitst die sneller reden dan 57 kilometer per uur op een totaal van bijna 2000 passanten.

Op de Drentse Mondenweg bij Nieuw Weerdinge zijn deze week bij een anderhalf uur durende radarcontrole 37 automobilisten geflitst op een totaal van 250 passanten. Er geldt daar een maximum snelheid van 50 kilometer per uur.

Op de Dikke Wijk in Nieuw Amsterdam kregen 18 automobilisten een bekeuring omdat ze sneller reden dan 87 kilometer per uur. Er zijn 1335 autos gecontroleerd.

Op de N 919 tussen Huis ter Heide en Veenhuizen hebben 35 automobilisten de maximum toegestane snelheid van 80 kilometer per uur overschreden op een totaal van 670 passanten.

Op de Borgerderstraat in Nooitgedacht zijn bij een radarcontrole van bijna twee uur 26 automobilisten geflitst. De snelste reed 111 kilometer per uur. Je mag daar 80.

Rijbewijs
Een 38 jarige automobilist uit Sint Jansklooster moest zijn rijbewijs inleveren nadat hij op de N375 bij Ruinerwold zijn snelheid met de lasergun was vastgesteld op 150 kilometer per uur. De maximum snelheid is daar 80.

cve
Verwerking van de boetes

Controles komende week
Bij verkeershandhaving Boetegeld = Sneu Geld staan de komende week onder meer de volgende controles gepland:

Vrijdag 14 januari staat de radarauto in Veenhuizen langs de Kolonievaart.
Zaterdag 15 januari is er s middags en s avonds een alcoholcontrole in Hoogeveen.
Maandag 17 januari is er een radar snelheidscontrole op de Maria in Campislaan, de Nobellaan en de Overcingellaan in Assen. Dinsdag 18 januari wordt er op snelheid gecontroleerd op de A28 tussen Meppel en Hoogeveen.
Woensdag 19 januari is er s morgens een snelheidscontrole op de N919 in Donderen.
Donderdag 20 januari wordt er op snelheid gecontroleerd op de Industrieweg, de Mr. Harm Smeengeweg en de Zuidwoldigerweg in Hoogeveen.

Boetegeld = Sneu Geld Voorkom dat u moet betalen

Kijk ook eens op www.rws-avv.nl