Gemeente Zwolle

Het 'College op Bezoek': B&W op tournee door Zwolle

Ook in 2005 is het Zwolse college weer regelmatig te gast bij inwoners, bedrijven, instellingen, scholen, organisaties en verenigingen: het 'College op Bezoek'. Gastheer van het eerste bezoek dit jaar is Landstede. Vrijdag 14 januari 2005 start het college om 09.30 uur met een toer door Zwolle vanaf de Landstede Infoshop aan het Grote Kerkplein 14.

Landstede
Landstede is een ondernemende organisatie die midden in de maatschappij staat. Landstede biedt niet alleen diensten op het gebied van beroepsopleidingen, voortgezet onderwijs, opleidingen voor volwassenen, welzijn, kinderopvang en kringloop, maar helpt mensen ook hun talenten zo goed mogelijk te ontwikkelen. Landstede gaat voor waarden-vol leren, leven en werken.

Programma
Het thema van de ochtend is 'Zwolle & Landstede; hoe ondersteunt Landstede het profiel van Zwolle'.
Landstede gaat in op vier aspecten van het profiel: Landstede & Zwolle sportstad
Landstede & Zwolle ondernemende stad
Landstede & Zwolle studiestad
Landstede & Zwolle cultuurstad

Landstede laat activiteiten zien, horen en beleven tijdens een toer door Zwolle langs een aantal locaties.

09.00 uur ontvangst en inleiding (Infoshop, Grote Kerkplein 14) 09.30 uur vertrek naar een aantal locaties van Landstede (als het weer het toelaat wordt het college op ludieke wijze vervoerd) 11.30 uur terugkeer Infoshop/einde programma

'College op Bezoek'
Het 'College op Bezoek' is een initiatief waarbij burgemeester en wethouders éénmaal in de twee weken een ochtend te gast zijn bij inwoners, bedrijven, instellingen, scholen, organisaties en verenigingen. Behalve informatie(uitwisseling) werkt het college mee met de reguliere werkzaamheden. Het college krijgt op deze manier een goede indruk van wat er zoal leeft en gebeurt in de stad. De bezoeken zijn gekoppeld aan een thema, een actualiteit of vinden plaats op uitnodiging of spontaan.


---