Hagemeyer

PERSBERICHT

Nieuwe CEO voor Hagemeyer UK

Hagemeyer maakt vandaag bekend dat Angus Fraser, CEO van Hagemeyer UK en lid van het Executive Committee van Hagemeyers PPS (Professional Products en Services) activiteiten, met instemming van de Raad van Bestuur heeft besloten de onderneming te verlaten.

Rod Stoyel is aangetrokken als opvolger van Angus Fraser. Hij is met ingang van 17 januari 2005 benoemd tot CEO van Hagemeyer UK en lid van het PPS Executive Committee. Rod Stoyel is een ervaren chief executive en turnaround manager met een brede ervaring in het leiden van logistieke operaties. Hij heeft een succesvolle achtergrond in de turnaround van ondernemingen, strategische herpositionering en het uitbouwen van marktaandeel. Rod Stoyel heeft op dit gebied veel bereikt. Een van zijn meest relevante recente opdrachten was de ontwikkeling en implementatie van een nieuw logistiek model voor een grote distributeur van elektrotechnische materialen in het Verenigd Koninkrijk. Deze herstructurering leidde tot een significante verbetering van het serviceniveau, hervatting van de omzetgroei en tot aanzienlijk lagere kosten en voorraadniveaus.

Rudi de Becker, CEO van Hagemeyer: "Wij danken Angus Fraser voor zijn bijdrage aan de onderneming en wensen hem veel succes bij zijn toekomstige activiteiten. Wij zijn verheugd dat wij een zo ervaren turnaround manager als Rod Stoyel hebben kunnen aantrekken. Zijn kennis en ervaring sluiten aan bij wat in deze eindfase van de turnaround in het Verenigd Koninkrijk nodig is."

Angus Fraser: "Ik ben trots op wat er door het management team in het Verenigd Koninkrijk onder mijn leiding is bereikt. Ik ben van mening dat we een sterkere basis hebben gerealiseerd waarop de onderneming verder kan werken aan een succesvolle turnaround."

Naarden, 14 januari 2005
HAGEMEYER N.V.
Raad van Bestuur




Hagemeyer