FELUA-GROEP

Twinny Load doet onthulling tijdens Vakantiebeurs

Twinny Load onthult de man achter de schermen van fietsen.123.nl tijdens Vakantiebeurs

Twinny Load staat dit jaar met een aantal toeristische partners op de Vakantiebeurs 2005. Samen met de VARO (Veluwse camping- en bungalowbedrijven), Kinderparadijs Malkenschoten (Accres), de recreatiegebieden Zeumeren en Rhederlaag (RGV) en de niet-commerciële website fietsen.123.nl biedt zij, naast informatie over haar fietsdragers, een recreatief (fiets)programma aan.

Bijzonder is de deelname van fietsen.123.nl, de fietsroute website van Nederland. De persoon achter de niet-commerciële website www.fietsen.123.nl, Gerrit Pruim, is zaterdag 15 januari van 13.00 tot 16.00 uur aanwezig op de Twinny Load stand. De consument kan vragen stellen aan deze fietsroute-expert en een blik werpen op zijn site. Op deze fietssite staat veelzijdige informatie over de fiets, fietsen in het algemeen, fietswinkels, fietstesten, fietscitaten, fietsmerken, fietslinks, fietsprikbord, fietsvakanties en honderden volledig beschreven fietsroutes en GPS-routes per provincie en per plaats in Nederland, Vlaanderen, Wallonië en Wereldwijd. Daarnaast verstuurt fietsen.123.nl maandelijks een fietsnieuwsbrief naar bijna 5.500 personen. De Kampioen van de ANWB beschreef deze site als: Een van de populairste fietssites voor en van fietsers.

Overige partners
De slogan van Twinny Load is niet voor niets: De wereld ligt aan uw voeten. En met de Twinny Load wordt het ontdekken ervan een groot plezier. Naast de promotie van de Twinny Load fietsdragers, wordt dit nog eens benadrukt door de diversiteit aan toeristische partners op de stand tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht. De beurspartners VARO, Accres en RGV geven de consument informatie over Twinny Load Camping- en Bungalowarrangementen met bijbehorende fietsroutes, vermaak en vertier op de Veluwe.