Help slachtoffers aardbeving Azië

Hoe smaakt het?

Hoe smaakt het? Vaak is dit een lastige vraag. Smaken verschillen immers. Voor Iens Boswijk en Simone Brummelhuis is het echter gesneden koek. Het duo is de drijvende kracht achter de IENS Independent Index, een restaurantgids die zich onderscheidt door haar 25.000 leden tellende panel. Wie zitten daar in en hoe werkt het precies? Het antwoord vind je in de Horeca Info nummer 2005-1.

Deze culinair verantwoorde Horeca Info is als vanouds bereid met een aantal vaste rubrieken, zoals `Bij de bond', `Het Resultaat' en `Het vak'. Daarnaast doet een tweetal nieuwe rubrieken deze editie zijn intrede; de informatiepagina van Juridische Zaken en de rubriek 'Wereldreis', waarbij ditmaal Letland wordt aangedaan. De redactie van de HI ging echter ook op bezoek bij een voorlichtingsles van de SVL, nam een duik in de belastingproblematiek, voelde culinaire trendwatcher Anneke Ammerlaan aan de tand en ging ook nog even Chinees dineren!

Op de werkvloer

In deel 13 van de serie `Op de werkvloer' draait dit keer Johan Bijlsma, rayonbestuurder Zuid Oost, een dagje mee bij de prestigieuze cateraar Maison van den Boer. Een bijzonderheid, want buitenstaanders mogen daar niet zo maar 'in de keuken komen kijken'. Aan de voorbereiding van verschillende partijen mocht hij wel zijn steentje bijdragen.

De eerste editie van de Horeca Info in 2005 ligt zaterdag 15 januari op de deurmat bij leden en abonnees. Ook lid of abonnee worden? Bel dan naar het Voorlichtings- en Informatiecentrum via het bekende telefoonnummer 0900 - 202 23 23.

(Nieuws, vrijdag 14 januari 2005, redactie: Frank van der Kuyl)