Beers Bedrijfsauto


Young European Truck Driver

Doe mee en win je eigen Scania R-serie.

Omdat een vakbekwame chauffeur met een anticiperende rijstijl een veilige chauffeur is, willen wij alle jonge chauffeurs oproepen hun steentje bij te dragen in de Young European Truck Driver competitie. Zo maken we de wegen in Europa samen veiliger!

De Young European Truck Driver competitie begint met een theoretische voorronde. Deze bestaat uit een schriftelijke test die de deelnemers thuisgestuurd krijgen. Vervolgens zijn er regionale ronden die op verschillende zaterdagen georganiseerd zullen worden. Hier moet je je bewijzen op het gebied van zuinig rijden, behendigheid, en niet op de laatste plaats, anticiperend rijden.

Fantastische prijzen:
Niemand vertrekt in de Young European Truck Driver competitie met lege handen. Maar voor de winnaars zijn er in 2005 extra speciale prijzen beschikbaar. Zo krijgen ook de nummers twee en drie uit de nationale finale een reis naar Zweden aangeboden. In die internationale finale in Zweden ziet het prijzenpakket er als volgt uit:


1e prijs: "The International Truck of the Year for the European Driver of the Year" De hoofdprijs is een splinternieuwe Scania R-serie.


2e prijs: "Een Michelin Driving Experience" Een onvergetelijke ervaring op een van de meest beroemde circuits in Europa. Wellicht zit jij straks zelf achter het stuur van een echte Formule 1 raceauto.


3e prijs: Aangeboden door Shell; Een bezoek aan de Ferrari fabriek en het meemaken van de Formule 1 Grand Prix van Italie.

Om deel te kunnen nemen moet je:

- geboren zijn in 1970 of later

- in het bezit zijn van een geldig C/E rijbewijs
- full-time als chauffeur (M/V) werkzaam zijn

IEDEREEN die aan bovenstaande voorwaarden voldoet is van harte welkom om mee te doen. Je hoeft dus NIET per se Scania te rijden om deel te kunnen nemen.

Flyer / inschrijfformulier :

Flyer_YETD_2005.pdf

De Young European Truck Driver Competition 2005 wordt mogelijk gemaakt door: Zie het origineel

© Copyright Scania 2004 All rights reserved.