Binnensticht 11.15 uur

Utrecht 16-01-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Aangehouden voor belediging

BILTHOVEN De politie heeft zondagmorgen omstreeks 02.00 uur een 19-jarige man uit Bilthoven aangehouden omdat hij agenten beledigde en zich niet wilde legitimeren. Omdat werd gemeld dat een groep jongeren zich op de Julianalaan erg luidruchtig gedroeg, was de politie er naar toe gegaan. De man gedroeg zich daarbij erg recalcitrant en weigerde mee te werken. Daarom werd hij geboeid overgebracht naar het politiebureau. Daar is proces verbaal tegen hem opgemaakt.

Aanhouding na vechtpartij

ODIJK Zondagmorgen kreeg de politie omstreeks 2.00 uur de melding van een vechtpartij op de Singel. Daar troffen zij een 21-jarige man uit Odijk aan die zojuist mishandeld was door twee jongens. De twee waren daarop gevlucht. Na een kleine zoektocht werd een van de twee aangetroffen op de Zeisterweg. De jongen, een 17-jarige inwoner van Driebergen, is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De ouders van de minderjarige jongen zijn geïnformeerd. Verder onderzoek naar de toedracht vindt plaats.

Onder invloed

ZEIST Surveillerende agenten zagen zondagmorgen omstreeks 4.30 een auto tegen de rijrichting in op de Dorpsstraat rijden. De bestuurder negeerde het stopteken maar kon op Het Rond worden gecontroleerd op alcohol. Hij blies 675 ug/l op het politiebureau waarop zijn rijbewijs werd ingenomen. Ook ontving hij een aantal bekeuringen.